Marché International

Opzet3

Marché International staat voor prachtige en unieke producten die wij rechtstreeks van diverse internationale versmarkten verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld Rungis, Brussel of Barcelona. Deze bijzondere en exclusieve producten zijn van topkwaliteit en staan garant voor een hoop foodinspiratie en smaaksensatie.

 

Philibon kwaliteitsproducten!

 

Marché International staat voor prachtige en unieke producten en deze maand hebben wij een aantal bijzondere producten van het zeer exclusieve merk Philibon in ons assortiment opgenomen. Het Philibon kwaliteitsfruit is zeer geschikt voor specialisten die op zoek zijn naar producten van een hoge kwaliteit en zeer goede smaak.  Klik hier voor meer informatie over de beschikbare producten.

 

Over Philibon
Claude Boyer en zijn vrouw introduceerden in 1968 het merk Philibon, destijds alleen voor hun meloenen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer exotische vruchten bijgekomen. Prioriteit van het bedrijf is om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen waarbij smaak voorop staat.

 

De producten van het merk Marché International zijn zowel op onze marktverkoop als bij ons zusterbedrijf De Kweker verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl of 020 – 606 18 18.