Marché International

 

 

 

Opzet3

Marché International staat voor prachtige en unieke producten die wij rechtstreeks van diverse internationale versmarkten verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld Rungis, Brussel of Barcelona. Deze bijzondere en exclusieve producten zijn van topkwaliteit en staan garant voor een hoop foodinspiratie en smaaksensatie.

 

Prachtige pompoenen!

Deze maand hebben wij een aantal prachtige pompoenen in het assortiment van Marché International opgenomen. Het is weer pompoenentijd en wij hebben diverse pompoenen voor u in ons assortiment opgenomen! Pompoenen zijn er in allerlei vormen en kleuren. Culinair kunt u veel doen met pompoen. Zo kunt u er soep van maken, roosteren, koken, frituren en bakken. Geniet van de herfst! Verras uw klanten met deze bijzondere producten! Klik hier voor meer informatie over de beschikbare producten.

 

De producten van het merk Marché International zijn zowel op onze marktverkoop als bij ons zusterbedrijf De Kweker verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl of 020 – 606 18 18.