Verse sappen

Vers van de pers

In samenwerking met Fruity Line bieden we een lijn met heerlijke verse sappen en smoothies. Fruity Line is gespecialiseerd in de productie van versgeperste vruchtensappen, smoothies, fruitnectars en groentesappen. Dankzij de unieke HPP-conserveertechniek hebben de verse vruchtensappen en smoothies een houdbaarheid van ten minste 28 dagen.

Verse sap peer framboos
Smoothie yoghurt tropisch

Pascalisatie (High Pressure Processing)

Bij pascalisatie worden voedingsmiddelen zoals vlees, vis, groente, vruchtensappen en fruit met verpakking en al onder zeer hoge druk (5.000-6.000 bar) gezet. Op die manier worden alle bacteriën, gisten en schimmels gedood en doordat de verpakking al gesloten is, is er ook geen kans op nabesmetting. Omdat de druk op het voedingsmiddel overal even hoog is, blijft het product geheel in tact. Smaak en voedingswaarde blijven ongewijzigd.

 

Pluspunten van pascalisatie

Lange houdbaarheid

Gezond: alle voedingswaarde blijft behouden

Energiezuinige conserveringstechniek

Geen smaakverlies

Verse sap appel peer framboos
Verse sap ananas kokos
Verse sap appelsap
Verse sap sinaasappel
Verse sap sinaasappel
Verse sap aardbei