Over Vroegop-Windig

Bram Vroegop

Passie voor groente en fruit!

“Wij bevinden ons in de mooiste en gezondste sector! Gelukkig zijn steeds meer mensen zich ervan bewust dat groente en fruit bijdragen aan een betere gezondheid. Wij hebben een passie voor groente en fruit en vinden dat iedereen in Nederland volop moet kunnen genieten van deze prachtige producten. Daarom bieden wij alleen de smaakvolste kwaliteitsproducten aan.”

 

“Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring als groothandel en importeur van aardappelen, groente en fruit. Dagelijks leveren wij aardappelen, groente en fruit – van heel ver weg en heel dichtbij. Samenwerken met lokale telers geniet hierbij onze voorkeur. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om een brede klantengroep op maat te bedienen, zoals supermarkten, speciaalzaken, horeca, zorginstellingen, grossiers en (inflight) cateraars.”

Marktverkoop

We kunnen u vertellen hoe groot en goed ons assortiment is, maar het beste kunt u dat zelf komen ervaren. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Wij leiden u graag rond en vertellen u alles over onze mogelijkheden. In onze vestiging op het Food Center Amsterdam staan in een overdekte verkoopruimte van meer dan 2.000 m² al onze waren uitgestald. Hier kunt u het complete assortiment kopen. Het is een ontmoetingsplaats voor vakmensen en vooral ook een plek om inspiratie op te doen.

Marktverkoop AGF Amsterdam
Marktverkoop AGF Amsterdam
Marktverkoop AGf