Holding & zusterbedrijven

Vroegop Ruhe & Co

De bedrijven Vroegop-Windig, De Kweker, Kroon Biologische Verswaren en Natudis maken deel uit van de holding Vroegop Ruhe & Co BV. Door onze gezamenlijke kennis en ervaring en met elkaar versterkende specialismen kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. De directie stelt in haar langetermijnvisie continuïteit, duurzaamheid en eerlijke producten centraal en stimuleert professioneel, zelfstandig ondernemerschap.

De Kweker

De Kweker is groothandel in verswaren (AGF, vlees, vis, kaas, zuivel en brood) en droge kruidenierswaren alsmede non-food (keuken- en restaurantbenodigdheden) voor de professional in food. De Kweker heeft een zelfbedieningsgroothandel in Amsterdam en een bezorgservice met distributiecentra in Amsterdam en Hoorn.
www.kweker.nl

Kroon biologisch

Kroon Biologische Verswaren

Kroon Biologische Verswaren is de specialist in biologische verswaren en biedt een compleet biologisch versassortiment met circa 1.000 producten van een constante
hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit AGF producten, gesneden groente en een uitgebreid koelversassortiment waaronder zuivel, kaasspecialiteiten en vleeswaren. Onder het eigen PUUR merk is een koelvers aanbod delicatessen verkrijgbaar.
www.kroonbiologisch.nl

Natudis

Natudis is de grootste distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux met 7.500 producten en 350 leveranciers. Samen met Kroon B.V. levert Natudis DKW en versproducten aan onder andere speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers in Nederland en België. De franchiseformule Natuurwinkel is eveneens onderdeel van Natudis.

www.natudis.nl

HAGOR Logo

Hagor

Hagor is distributeur van circa 6.000 biologische producten aan natuurvoedingswinkels in België. Zij bieden een volledig assortiment van droge kruidenierswaren zoals sappen, broodbeleg, koekjes en versnaperingen, tot schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten.

www.hagor.be