Logistiek

Logistiek voor groente en fruit

 

Zeven dagen per week kunnen wij onze producten door heel Nederland bij u leveren. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de door u gewenste bezorgtijden. Onze chauffeurs zijn zich bewust van de kwetsbaarheid van de producten die zij vervoeren, dus ook tijdens de distributie krijgen uw groenten en fruit de zorg die ze verdienen. Neem voor meer informatie over ordergrootte, aflevertijden en specificaties contact op met één van onze accountmanagers.

 

Duurzaam en schoon transport

 

Wij streven ernaar onze distributie zo duurzaam mogelijk te maken, onder meer door het reduceren van onze CO² uitstoot en het inzetten van elektrische voertuigen voor de bezorging. Voor onze inzet en concrete maatregelen op dit gebied, ontvingen wij in 2012 al de ‘Lean and Green Star’.

Onze focus ligt op ontzorgen op alle logistieke vlakken. Met onze efficiënt georganiseerde en duurzame logistiek kunnen wij zeven dagen per week door heel Nederland bezorgen. Binnen Amsterdam kunnen wij uw bestelling desgewenst elektrisch laten bezorgen.

Logistiek AGF
Star award